Będzie i Ottolenghi i sporo szpinaku i lasagna i słodkie bretońskie naleśniki czyli crêpes...
Sobota 22 styczeń
Obiad: seler rémoulade, befsztyk z polędwicy wołowej, brokuły i ziemniaczki sauté.
Kolacja; spatzle i sos kremowy z pieczarkami, sałata.
Niedziela 23 styczeń
Obiad: grejpfrut, lasagne po bolońsku, sałata
Podwieczorek: bretońskie naleśniki z solonym karmelem, bananami i gruszka
Kolacja: zupa cebulowa z ciecierzyca i pomidorami, toasty z serem.
Poniedzialek 24 styczeń
Obiad: dorada pieczona w cytrynie, ryż, sałatka z cykorii z orzechami i jabłkiem.
Kolacja: tarta ze świeżym szpinakiem i serem kozim oraz orzechami pinii, sałata
Wtorek 25 styczeń
Obiad: awokado, Świeży makaron wstążki czyli tagliatelle, sos ze świeżym szpinakiem i łosoś.
Kolacja: placuszki z cukinii, sos na bazie twarogu i jogurtu greckiego i dużo ziół.
Sroda 26 styczeń
Obiad: ser hallom zgrilowany, ryż czarny i fondu z porów.
Kolacja: Zupa krem z czerwonej soczewicy i marchewek, tosty z wędzonym pstrągiem.
Czwartek 27 styczeń
Obiad: awokado, eskalopki panierowane z indyka, zielony groszek
Kolacja: quinoa I brukselka podsmażona na oleju kokosowym.
Piatek 28 styczeń
Obiad: chachouka z batatow, pikle z czerwonej cebuli i jajka
Kolacja: spaghetti carbonara i sałata.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz