Est-Ouest
sobota, 2 kwietnia 2016
Fusilli i groszek z orzechowym pesto. Wiosna/Lato
3 porcje
250 makaronu świderki czyli fusilli
300 groszku młodego
1 cytryna najlepiej eko
Sól, pieprz
Pesto
Pęczek bazyli
Garść orzechów włoskich
Ząbek czosnku
5 cl oliwy z oliwek
30 g
parmezanu
Miksujemy składniki na pesto. Makaron gotujemy z groszkiem w jednym garnku. Następnie łączymy składniki razem doprawiamy sokiem z cytryny i startą skórką
1 komentarz:
Unknown
2 kwietnia 2016 11:28
Pesto orzechowe? Musi być pyszne. W następnym tygodniu na pewno zaserwuje to danie :)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Pesto orzechowe? Musi być pyszne. W następnym tygodniu na pewno zaserwuje to danie :)
OdpowiedzUsuń