tag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post933297573111390076..comments2024-02-11T07:32:35.459-08:00Comments on Est-Ouest: Cytrynowa tarta z bezą Pierre Hermé// Tarte au citron meringuée P. Hermé et moiNiania w Paryzuhttp://www.blogger.com/profile/13462958764000197470noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-513238095696259122013-02-04T04:42:05.644-08:002013-02-04T04:42:05.644-08:00jesli masz problem z piekarnikiem zapiecz beze za ...jesli masz problem z piekarnikiem zapiecz beze za pomoca Chalumeau, czyli urzadzeia do robienia crème brûlée... ale kilka minut pod goracym grillem nie powinno kremowi zaszkodzic... ja nie zauwazylam zmian w teksturze.Niania w Paryzuhttps://www.blogger.com/profile/13462958764000197470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-42046653806154078842013-02-03T07:12:09.698-08:002013-02-03T07:12:09.698-08:00Uwielbiam to ciasto, co jakis czas probuje od nowa...Uwielbiam to ciasto, co jakis czas probuje od nowa je zrobic bo bardzo ciezko jest nie popsuc kremu zapiekajac w piekarniku z masa z bialek.marzenahttps://www.blogger.com/profile/04028943319662129133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-1768115447317950822013-01-28T09:57:17.247-08:002013-01-28T09:57:17.247-08:00Hm... Ładne określenie! A ciasto polecam bo jest c...Hm... Ładne określenie! A ciasto polecam bo jest chrupiaceu, lekko kwaskowate za sprawa cytrynowego kremu i słodkie od bezy... Czyli wszystkie składniki na zaspokojenie naszych kubków smakowych...Niania w Paryzuhttps://www.blogger.com/profile/13462958764000197470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-32542217219639210322013-01-27T04:47:29.301-08:002013-01-27T04:47:29.301-08:00Nigdy takiego ciasta nie jadlam, wygląda jak szczy...Nigdy takiego ciasta nie jadlam, wygląda jak szczyty górskie :Ddybkahttps://www.blogger.com/profile/02953368788288137877noreply@blogger.com