tag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post8872960728725038794..comments2024-02-11T07:32:35.459-08:00Comments on Est-Ouest: Mazurek bakaliowyNiania w Paryzuhttp://www.blogger.com/profile/13462958764000197470noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-4549834343724946562013-03-18T12:36:22.564-07:002013-03-18T12:36:22.564-07:00A beza na pewno ma być z żółtek?A beza na pewno ma być z żółtek?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-42319069136804973692013-03-17T10:20:39.449-07:002013-03-17T10:20:39.449-07:00Tak z pewnością.... Robię to trochę tradycyjnie st...Tak z pewnością.... Robię to trochę tradycyjnie stad brak precyzji, lubię jednak gdy jest ich na ciescie 1-1,5 centymetrowa warstwa.Niania w Paryzuhttps://www.blogger.com/profile/13462958764000197470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-48172646366532600372013-03-17T08:43:46.926-07:002013-03-17T08:43:46.926-07:00Proszę napisać ile powinno być tych bakalii. 20 - ...Proszę napisać ile powinno być tych bakalii. 20 - 30 dkg wystarczy?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-17861998626561913802012-04-06T14:52:48.309-07:002012-04-06T14:52:48.309-07:00Po prostu mazurek który niczego nie udaje :-) praw...Po prostu mazurek który niczego nie udaje :-) prawdziwy, naturalny i...bezkonkurencyjny w smaku :)Arvénhttps://www.blogger.com/profile/11849785369507033630noreply@blogger.com