tag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post2894451180625389721..comments2024-02-11T07:32:35.459-08:00Comments on Est-Ouest: Polskie smaki - golabki// Goût polonais - chou farciNiania w Paryzuhttp://www.blogger.com/profile/13462958764000197470noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-47234739864010990862011-12-14T06:00:53.408-08:002011-12-14T06:00:53.408-08:00Natalijka tak kremowka 30% najlepsza bo przy gotow...Natalijka tak kremowka 30% najlepsza bo przy gotowaniu nic sie z nia nie dzieje... Milego dnia!Niania w Paryzuhttps://www.blogger.com/profile/13462958764000197470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-68943054331127569572011-12-13T10:42:50.979-08:002011-12-13T10:42:50.979-08:00Ja Polka a nie umiem robić gołąbków więc z zainte...Ja Polka a nie umiem robić gołąbków więc z zainteresowaniem przeczytałam francuską instrukcję hihi :) i u nas z pomidorami się robiło.<br />ale ja mam pytanie odnośnie florentynek- kremówka masz na myśli śmietankę słodką 30%? upewniam się bo chcę zrobić :)Natalijkahttps://www.blogger.com/profile/10571308791461368374noreply@blogger.com