tag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post2620147177135724004..comments2024-02-11T07:32:35.459-08:00Comments on Est-Ouest: Osso bucco z pigwą // Osso bucco avec les coingsNiania w Paryzuhttp://www.blogger.com/profile/13462958764000197470noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-103286910078464752014-01-22T05:28:22.532-08:002014-01-22T05:28:22.532-08:00Wersję wołową, z rzadko spotykanej w naszym kraju ...Wersję wołową, z rzadko spotykanej w naszym kraju wołowiny Highland proponuje Szkockie Ranczo w Skarboszewie, niedaleko Warszawy.<br />http://szkockieranczo.pl/pl/ossobucoSzkockie Ranczo Wellness & Spahttp://szkockieranczo.pl/pl/ossobuconoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-84470240337827856682013-11-07T00:18:53.839-08:002013-11-07T00:18:53.839-08:00Nicefrany ça fait longtemps que je ne t'ai pas...Nicefrany ça fait longtemps que je ne t'ai pas vu... et ça fait plaisir de te revoir! Oui, c'est très bon avec des coings et comme c'est la saison...Niania w Paryzuhttps://www.blogger.com/profile/13462958764000197470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-81126679544301651192013-11-07T00:17:54.823-08:002013-11-07T00:17:54.823-08:00Kasiu... no coz nie bede ukrywac, ze zaopatrzenie ...Kasiu... no coz nie bede ukrywac, ze zaopatrzenie miesnych sklepow w Polsce i mnie, podczas wakacji, przeraza nieco... wieprzowina i piersi z kurczaka i wlasciwie w wiekszosci tylko to!Niania w Paryzuhttps://www.blogger.com/profile/13462958764000197470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-88540428614593392822013-11-05T23:06:24.889-08:002013-11-05T23:06:24.889-08:00Avec des coings! Super idée, bisesAvec des coings! Super idée, bisesNicefranyhttp://cuisinedamour.unblog.frnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1407749584943591991.post-21609658851217645442013-10-29T10:45:21.060-07:002013-10-29T10:45:21.060-07:00z pewnością zapamiętam ten przepis, będe musiała d...z pewnością zapamiętam ten przepis, będe musiała dostosować tylko czas gotowania, bo cos mi sie wydaje, że u nas w kraju nas Wartą, osso bucco tylko w wersji wołowej jest do dostania. Cielaki to na zachód są eksportowanie...<br /><br />Pozdrawiamy serdecznie<br /><br />Tapenda Kasia S,https://www.blogger.com/profile/02399308408969595871noreply@blogger.com